Uncategorized

3 beneficii profunde de a asculta muzică clasică

admin / decembrie 1, 2017

muzică clasică
Chiar și pentru oricine care este un fan de țară sau rock, muzica clasica poate reduce stresul și de a promova creativitatea.Niciodată nu a avut loc pentru mine pentru a evalua tipul de muzica pe care o ascult până când mama mea mi-a trimis un articol interesant cu câteva luni în urmă. Detaliată a efectelor diferitelor tipuri de muzică pe modele care modelează apă înghețată. Muzica clasică condus la formarea de cristale de apă de arogant ca fulgi de zăpadă. Muzica Rock, dimpotrivă, cauzate de apă să înghețe în modele de inegală și de cracare.Dacă acest lucru a fost efectul de muzica pe apă, am presupus că a fost util pentru a afla ce fel de efect ar putea avea de muzică clasică în mine. După toate, multe dintre melodii sunt moderne și ușor de reținut pe care o ascult nu includ scrisori tocmai curat. Ceea ce știu este că o mare parte dintre cei mai buni compozitori clasici, atribuite originii sale capodopere a lui închine lui Dumnezeu. Johann Sebastian Bach a spus odată: „scopul și final de tot muzica ar trebui să fie nimeni altul decât slava lui Dumnezeu și de revitalizare a sufletului.”Am fost surprins să descoperi că muzica clasică oferă ascultătorilor o listă bună de beneficii, atât fizice, cât și psihologice.

Întoarcerea muzică clasică

1. Stimuleaza capacitatea creierului și a creativității
Craig Ballantyne, editor al site-ului de auto-îmbunătățire Devreme să Crească, ajută pentru a explica „efectul Mozart”, ca urmare mentală de a asculta muzică clasică, în special lucrări de Mozart. „Într-o controlat de cercetare de la Universitatea din California, studenții care au ascultat 10 minute de Mozart înainte de un test avut note mai bune decât studenții care nu au”, explică Ballantyne. De asemenea, a făcut referire la un studiu realizat de Universitatea din Washington, în care s-a susținut că comentatorii textelor care au ascultat clasică în timp ce revizuirea seama cu 21% mai multe erori.Scriitorul Cinda Yager laude efectele psihologice pe care muzica clasica a avut pe ea. „Animat de muzica, imaginația mea a devenit mai jucause. A sunat în scenele care au lucrat în roman, a prezentat soluții la problemele care au apărut, mi-a dat idei pentru a consolida caracterele, i-am sugerat revizuirile necesare care nu au fost anterior percepute. A fost ceva incredibil.”

2. Îmbunătățirea apreciere de muzica
M-am întâlnit recent cu un fost profesor de-al meu si a venit vorba de genuri muzicale. Am fost surprins să afle că el ar prefera muzica clasica față de orice alt tip. „Înainte de a te-am urât”, a recunoscut el. „De un an, în Postul mare, am decis să nu mai asculta la tot ce nu era muzică clasică. De când a venit la Paște, nu a mai vrut să audă orice alt lucru”. Când am întrebat de ce, i-am explicat că alte tipuri de muzica, acum suna ca un zgomot enervant. „Nu există Nici o adâncime de melodii de muzică modernă,” mi-a spus. „Atunci când ascultați muzică clasică, te pierzi în ea.”În cazul meu, deși am ascultat muzică clasică cu destul de consistent pentru câteva săptămâni, am bucura de melodii rock, pop și țara în care am fost mereu atras. Cu toate acestea, cred că profesorul meu nu duce lipsa de motiv. Lucrările instrumentale de muzică clasică are nici o comparație cu orice alt gen în capacitatea lor de a afecta o persoană. Albert Einstein a fost mutat pentru a comenta cu mult succesul de care muzica lui Mozart a fost „atât de pură, încât părea să fi existat în univers, deoarece întotdeauna, așteptând să fie descoperit de către proprietarul său.”

3. Are proprietăți de vindecare
Dacă sunetul de muzică clasică generează în apă cu formare de elegant cristale de gheata, este inevitabil să ia în considerare ceea ce puteți face pentru corpul nostru, compus din 70% apă. Directorul studiului, dr. Masaru Emoto „, consideră energie ca vibrații care trec prin zonă.” Aceste vibrații includ undele de sunet de muzica, care ne poate afecta într-o varietate de moduri. Dr. Emoto se referă la vibrații soarta.Oferă mai multe exemple de piese clasice de beton și efectele sale curative, pornind de la Die Moldau, Bedrich Smetana. În mod clar, soarta de acest lucru activează tesuturile limfatice ale corpului. În mod similar, „Dunărea albastră” de Johann Strauss II poate revitaliza sistemul nervos central, conform descoperirilor dr. Emoto.