Informații

Agitat, nu Amestecat–Muzica de James Bond – Brott Festival de Muzica

admin / octombrie 18, 2017

Penultimul concert în 2017 Brott Festival de Muzica a fost o seară de muzică inspirat de film cu James Bond franciza. Acesta a prezentat Academiei Naționale Orchestraconducted de NAO este director artistic Boris Brott, și Roï Azoulay, în acest an ucenic dirijor, plus Blugi ‘n Classics cvartet de John Regan tastatura, Jeff Crăciun(tobe), basistul Mitch Tyler și Peter Brennan pe chitara, ale căror acorduri de Obligațiuni de asteptare au fost spectaculos de bun. De asemenea, pe factura au fost Rique Franks, a cărui bogată contralto perfect muzica, și Neil Gordon, care are un cameleon voce care le-a folosit pentru a imita Marvin Gaye, Louis Armstrong și Duran Duran, printre altele.
Siruri de caractere în orchestră au un microfon care le-a dat un modern techno vibe admirabil adaptate la muzica. Cele mai multe dintre muzica a fost compusă de unul dintre cele 18 filme Bond, dar patru dintre melodiile redate au fost din Austin Powers Bond spoof Spionul Care Mi-o tragă. Concertul s-a deschis cu originalul Tema James Bond din 1962 Dr. Nici un film care a stabilit Sean Connery pe drumul spre firmamentului și-a dat arama jucători de un antrenament bun. Următoarea Franks ne-a dat două foarte diferite de Obligațiuni de asteptare, 1967 plin de speranță Trăiești Doar de Două ori și mult mai întunecată 2012 Skyfall inițial cântat de Adele. În această etapă, maestru de concert, Megan Jones i-a arătat 007 acreditările de ‘tragere’ Brott, pentru a permite Azoulay să preia efectuarea sarcinilor. Gia oferit două contrastante de Obligațiuni de asteptare, pentru Thunderball’ din 1965 și mult mai îndrăzneț Daniel Craig 2012 song, ‘Știi Numele Meu. Franks bagati 1981 este Doar Pentru Ochii Tăi și Cheryl Crow compoziția Mâine nu Moare Niciodată’. Gia făcut un uimitor ia pe Louis Armstrong Avem Tot Timpul din Lume, în timp ce Andrew Lennox manipulate trompeta solo-uri. Prezentatorul John Regan în intro vorbit despre Diana Rigg în’ Pe Majestățile Serviciilor Secrete și din greșeală să alunece pe care ei actual personaj din Jocuri de Tronuri a fost ucis, care a atras câteva suspine de evident fani. Prima jumătate înfășurat cu foarte dramatic predare de un Alt Mod de a Muri.
Brott, au revenit în mod miraculos de a fi împușcat, a luat podium din nou pentru cea de-a doua jumătate și a început cu Bondoverture’ sau mai multe Robie cum o numea el. Acesta a fost un minunat Brennan aranjament de multe de Obligațiuni teme jucat cu evidentă bucurie de întreaga orchestră. Gia transformat într-o falsă interpretare a Scris pe Perete și ambele vocalisti condus un singalong versiune de Maimuțe Daydream Believer din Austin Powers. Apoi Donnell bagati Marvin Gaye într-hai Să intrăm, din nou, din Austin Powers. Franks a cântat Burt Bacharach clasic „The Look of Love” de la 67 Casino Royale, și Timpul Sezonului de Austin Powers. Programul înfășurat cu Donnell cântând Duran Duran „a View to Kill”, Franks cântând Marvin Hamlisch ‘Nimeni Nu E Mai bun și atât vocalisti face Paul Si Linda McCartney ‘Live and let Die’. Seara a fost atât de distractiv ca un bis a fost nevoie de atât Franks suna foarte asemanator cu Shirley Bassie în ‘Goldfinger’ – una de acest scrib lui favorite. Acest lucru a fost o seara de excelenta muzicala orchestra a dat cea mai buna lovitura lor; regimul a fost genial; soliștii au fost tocmai potrivit pentru muzica. Blugi ‘n Clasice sunt talentați și John Regan a fost un excelent maestru de Ceremonii.
La final de 2017 serie de concerte este pe Aug. 17, la Prima Ontario Sala de Concert.